Legendární bar OSA slaví čtvrtstoletí. V srpnu chystá na Konviktu velkolepé oslavy

Malý kousíček autentické Kuby v Olomouci slaví letos pětadvacet let. Legendární Cocktail bar OSA v Mahlerově ulici zůstal svůj, míchané drinky má dál nejlepší na celé Moravě, a v srpnu chystá velkolepou oslavu svých pětadvacátin.

Oslava čtvrtstoletí existence baru se odehraje na Konviktu 17. srpna, a to už od odpoledních hodin. Zábava pak bude díky výjimce z nočního klidu pokračovat i přes půlnoc, s opravdu zajímavým programem.

„Pětadvacet let je nádherné výročí, tak co si přát do dalších pětadvaceti? Jednoznačně se chceme udržet se na špici a být nejlepším koktejlovým barem široko daleko,“ přeje si dnes už guru míchaných nápojů, barman a provozovatel Cocktail baru Osa Tomáš Duda.

Nadchne kapela Mezcla Cubana

Oslava samozřejmě nabídne několik cocktails barů, pivní bar, i samostatný rumový bar.

O zábavu se postará tradiční latinskoamerická kapela Mezla Cubana, působící v Čechách i v zahraničí již od roku 2008. Soustředí se především na taneční latinskoamerické žánry salsu, son, bachatu, merengue a cha-cha. Hlavní zpěvačka kapely je charismatická a temperamentní Kubánka Tanda Corróns, která při vystoupení otevře své kubánské srdce a vtáhne své publikum do děje kubánských emocí a rytmů. Kapela má díky jejímu temně sametovému hlasu nezaměnitelný zvuk. Každé vystoupení je plné pozitivní energie a zábavy. Rozproudí krev v žilách a milovníci tance si přijdou na své. S touto kapelou zažijete autentickou havanskou noc, když žhnoucí slunce zapadá, ulice jsou plné tančících Kubánců a muzikanti hrají do svítání. Kapela vystupovala s věhlasnými českými i zahraničními umělci.  V České republice se řadí mezi špičky této hudební scény.

Vlastimil Blaťák