Exkurze do oříškárny, skvělé jídlo a zábava pro celou rodinu. Open-air oříškový festival GRIZLY FEST se blíží

Olomoucký eshop Grizly slaví 9. narozeniny a jako součást oslav připravil na sobotu 20. 5. 2023 den otevřených dveří. Tento největší open-air oříškový festival nabídne výběr toho nejlepšího mlsání, oříšků a sušeného ovoce z celého světa, exkurzi do provozu Grizly, soutěž v loupání a pojídání pistácií, zábavu pro děti i dospělé a bohatý doprovodný program! Těšit se můžete na Grizly ambasadory Erika Meldika, Mama Domishu, Emmu Smetanu a Jordana Haje. Vstup je zdarma.

Druhý ročník oříškového festivalu GRIZLY FEST se koná 20. 5. 2023 v Chválkovicích, kde má oblíbený oříškový eshop svoje sídlo a výrobu. Jedním z hlavních taháků dne otevřených dveří je exkurze do oříškárny GRIZLY,  kde si návštěvníci prohlédnou všechny fáze procesu, kterými prochází každá objednávka – od výběru oříšků až po doručení k zákazníkům domů. Pro velký zájem o exkurze doporučujeme všem návštěvníkům udělat si rezervaci přes online formulář. 

„Letošní ročník GRIZLY FESTU  nese podtitul “Den plný dobrot a zábavy”. Přijďte ochutnat křupavé oříšky, sušené ovoce a další exotické dobroty z celého světa. Na našem Grizly stánku, kde budou probíhat ochutnávky zdarma, si návštěvníci také mohou namíchat vlastní oříškový mix,” popisuje letošní ročník hlavní organizátorka Aneta Matonová. „GRIZLY FEST nabídne i skvělé gastro. Bistro Helen připraví snacky z lokálních surovin, kousek Asie nám do Olomouce přinese Sushi&Poke Hub a nejšťavnatější burgery připraví Burger & Beer Brothers. Nebudou chybět ani tvarůžkové speciality TVARG, výběrová káva Kafe jak lusk a sladká tečka v podobě makronek,” doplňuje Matonová.

Kromě exkurze do oříškárny a skvělého gastra letošní GRIZLY FEST láká i na nabitý doprovodný program. Těšit se můžete na koncert Grizly ambasadorů Emmy Smetany a Jordana Haje. Influenceři Mama Domisha a Erik Meldik slavnostně odhalí dva nové produkty a potkají se s fanoušky. Milovníci oříšků se mohou zúčastnit soutěž v loupání a pojídání pistácií a získat titul Master of Pistácie. Pro děti bude připravený skákací hrad, tvořivé dílničky, malování na obličej a Medvědí stezka plná zábavných stanovišť a úkolů. 

Grizly je česká rodinná firma, která přináší prémiové oříšky a zdravé potraviny pro každého. Prvopočátky firmy sahají do roku 2014, oficiálně se pak e-shop Grizly zrodil v roce 2016. Letos v  květnu firma slaví 9. narozeniny. Za devět let se firma rozrostla a dnes čítá 150 zaměstnanců, prodává na čtyřech evropských trzích a otevřela svoji první kamennou prodejnu v olomoucké Omeze. V roce 2022 firma odeslala 464 613 zásilek, vytvořila 205 nových GRIZLY produktů a prodala 177 519 Kg oříšků kešu. 

ZÁKLADNÍ INFORMACE:

Název akce: GRIZLY FEST – Den plný dobrot a zábavy 

Termín a čas konání: sobota 20. 5. 2023, 10-19

Lokalita: Chválkovice 696, Olomouc 

Vstup: ZDARMA 

Vlastimil Blaťák