Kapela O5 a Radeček vyrazí na valentýnské turné v doprovodu filharmoniků

Začátkem roku 2023 odehraje populární kapela O5 a Radeček valentýnské koncerty věnované všem zamilovaným, ale i těm, kteří lásku hledají. Turné s názvem Romantický smyčce odstartuje 13. února v Liberci, následovat bude pražský Palác Žofín, domovský Šumperk a tečku napíše 16. února vystoupení v koncertní síni Moravské filharmonie Olomouc. Předprodej vstupenek právě začal v síti Tickelive.cz.

„Jako kapela jsme srdcem rockeři, ale zrovna ty největší hity máme o lásce. Proto jsme se rozhodli pro romantické turné, na kterém zazní ve smyčcových aranžích písně jako Vloupám se, Praha, Máš mě na svědomí, Sex ve sprše a samozřejmě nebude chybět ani aktuální rádiový hit Romantický smyčce, po kterém jsme celé turné pojmenovali,“ vysvětluje zpěvák Tomino Polák. Skupina názvu turné dostojí nejen volbou romantického repertoáru, ale také doprovodem smyčcového tělesa olomoucké filharmonie Ceremony String Quartet, které dodá koncertu jedinečnou atmosféru.

O5 a Radeček – Romantický smyčce:

Pro Radečky to bude historicky první turné, na kterém představí své písně v aranžích klasického souboru. Zároveň půjde o návrat ke kořenům kapely, kluci se totiž ještě jako děti seznámili v orchestru a kytarista Radek Sekyra dodnes působí jako dirigent komorního orchestru.

“Valentýnské turné je pro nás něčím, o čem jsme už dlouho přemýšleli. S aktuálním úspěchem písně Romantický smyčce nastal ten správný čas jej zrealizovat. Vše se odehraje na krásných vznešených místech s atmosférou ideální pro romantického rande nebo pro hledání nové lásky,” doplnil zpěvák Tomino.

TURNÉ ROMANTICKÝ SMYČCE NA VALENTÝNA:

13.2. Liberec, KC 101010

14.2. Praha, Palác Žofín

15.2. Šumperk, Divadlo

16.2. Olomouc, Reduta MFO

Denisa Cingelová