Šest dívek nafotilo kalendář Women of the Czech Republic

TOO HOT TOO GOOD – říká kalendář na rok 2023. Jde o šedesátidenní crowdfundingový projekt Women of the Czech Republic, který zahájil svůj první ročník. Obsahuje celoplošné fotografie šesti českých a moravských dívek, které vyjadřují přirozenou krásu.

O propojení dvou důležitých elementů, emocí a krásy, se postaral známý fotograf Lukáš Navara, stylista Luděk Šmehlík a olomoucký producent Roman Štěpánek.

Jak to již bývá u crowdfundingů, i tento projekt nabízí na své platformě https://womenof.cz/ specifické balíčky, ze kterých si vybere každý – od jednotlivce, přes partu kámošů, po firmu. Například Balíček největšího kinga kromě kalendáře obsahuje video-pozdrav vybrané modelky, pozadí na monitor a vstupenku na křest, při kterém se k oslavě sejdou všechny zapojené strany. Firmy pak mají možnost obdržet kalendáře se svým logem. Kdo se zapojí, uvidí, jak vypadají modelky WOTCR a podpoří Společnost pro ranou péči, která pomáhá dětem a rodinám zmírnit důsledky zdravotního postižení.

Kalendář 2023 ukazuje, že jednoduchá a přirozená krása je to, co tady bylo vždy a za co stojí bojovat. Více informací a aktualit o projektu naleznete na sociálních sítích Instagram https://www.instagram.com/women_of_the_czech_republic/ a Facebook https://www.facebook.com/Women-of-the-Czech-Republic-113016681307520.

Vlastimil Blaťák