Tři mrtví v Kostelci na Hané, zřejmě jde o sériovou vraždu. Policie už má vraha

Policisté vyšetřují od pátečního odpoledne rodinnou tragédii v Kostelci na Hané v domě na ulici Přemyslovka. Na místě jsou tři mrtvá těla, z toho jedno před domem. Policie okolí domu neprodyšně uzavřela, po pachateli, jehož totožnost údajně zná, se pátrá.

Policejní akce byla zahájena v pátek po patnácté hodině na základě telefonátu. Dne 29.4.2022 v 15:02 Vyjela jednotka na žádost PČR k tragické události v Kostelci na Hané,“ uvedli kostelečtí hasiči na svém facebooku. Policie prozatím nechce k události poskytovat žádné informace.

Podle místních byla jedna osoba s dírou v krku nalezena venku před rodiným domem. Další osoby pak byly nalezeny v domě. Podle informací z místa by se mělo jednat o jednu rodinu, o otce rodiny a dva syny.

Podle starosty obce Františka Horáka již policie zadržela podezřelého z vraždy. „Podezřelá osoba je zadržená Policií ČR. Dle vyšetřujících policistů nehrozí žádné nebezpečí občanům našeho města,“ uvedl starosta na svém facebooku.Chtěl bych Vás požádat, jako starosta města Kostelce na Hané o trpělivost a především o modlitbu pro ty, kteří se stali obětí tragické události,“ uvedl na facebooku starosta Kostelce František Horák.

Průběžně aktualizujeme