Jste okurkoví fajnšmekři? Tak pojďte pomoct do Florcenter vybrat nejlepší okurky ve sladkokyselém nálevu

První ročník Hanácké nakládačky, jedinečné ochutnávky nakládaných okurek, proběhne už příští týden v olomouckém Florcenter. Do soutěže se můžete nejen sami zapojit, ale můžete i pomoct vybrat vítěze.

Přidáváte do nakládaných okurek zajímavé ingredience? Například vinný list, zázvor, křen, chilli papričku nebo zcela něco jiného? Tak se zapojte do našeho prvního ročníku soutěže o nejlepší domácí nakládané okurky ve sladkokyselém nálevu a ukažte všem, že právě ty Vaše jsou nej,“ zve všechny milovníky nakládaček manažer zahradního centra Jan Duxa.
Hodnotit se bude hned dvakrát. „První tři místa, která obdrží dárkové poukázky v hodnotách 3000,-, 2000,- a 1000,- vybere naše porota. Bude hodnotit vzhled, barvu, chuť a konzistenci donesených vzorků. O dalších třech vítězích pak rozhodne veřejnost hlasováním. Tito si odnesou dárkové balíčky zahradního centra Florcenter,“ doplňuje Duxa.
Jak se zapojit do soutěže?
Vzorky (tzn. 3 sklenice min. 700ml) doneste k nám na zahradní centrum spolu se jménem, telefonickým a e-mailovým kontaktem v době od 15.8. do 6.9.2024. Podmínkou pro soutěžící je, aby se osobně dostavili na hodnocení a mohli si tak převzít případnou výhru. Veřejnost bude hodnotit 7.9. od 10.00 do 14.00. V 15.00 budou vyhlášeny výsledky poroty i veřejnosti a předány ceny.
První ročník soutěže se uskuteční 7.9.2024 v prostorách zahradního centra Florcenter, s.r.o. Šlechtitelů 802/6, Olomouc-Holice. Zveme všechny, i ty, kteří se do soutěže nezapojí, ale mohou pomoci vybrat vítěze.
Vlastimil Blaťák