Uprostřed lesů zahrádka, u zahrádky oáza. Regenerační centrum Jarmily Podhorné uspořádalo Den otevřených dveří

Dlouhá cesta přes lesy a louky do Brodku u Konice do Regeneračního centra k paní Jarmile Podhorné se vyplatila. Unikátní centrum navštívily během sobotního Dne otevřených dveří stovky návštěvníků nejen z Česka, ale i ze Slovenska a vzdálenějšího zahraničí.

Regenerační centrum Naděje gemmoterapeutky Jarmily Podhorné vzniklo v Brodku u Konice jako poslední článek cyklu, který by měl pomoci lidem v součinnosti s bylinkami s regenerací lidského organismu a přispět ke zlepšení jejich zdravotního stavu. „Věřím tomu, že celý tento ozdravný proces pomůže dnešnímu člověku zvládnout jeho zdravotní problémy a přispět tak ke kvalitnímu životu,“ říká Jarmila Podhorná.

Zájemci zaplnili Brodek u Konice, unikátní centrum láká

O její služby je zájem nejenom v regionu, ale i daleko za jeho hranicemi. Sobotní Den otevřených dveří to potvrdil, a přes množství návštěvníků panovala v budovách pohoda a klid. Návštěvníci si mohli zdarma vyzkoušet terapeutické i diagnostické přístroje, například Bioptron, který kombinuje vlastnosti viditelného a infračerveného světla pomocí patentované technologie. Tato kombinace světel stimuluje růst buněk a urychluje proces hojení. Světlo pronikající do tkání pomáhá k pozitivním změnám na buněčné úrovni. Je tak skvělým pomocníkem nejen při estetických problémech těla.

Zaujala také LED terapie, unikátní technologie, při které dochází k terapii pomocí intenzivního červeného, modrého a infračerveného světla. Tato světla pronikají přes kůži až do tkání, ve kterých podporují hojení, stimulují funkci buněk, podporují lymfatickou drenáž a zvyšují tvorbu kolagenu a elastinu. Cílem LED terapie je regenerace organismu, hojení zánětů, obnova mikrocirkulace, léčba kožních problémů a celková úleva od bolesti.

Přístrojové vybavení může zlepšit časté problémy dnešního člověka, především problémy související s pohybovým, cévním a lymfatickým aparátem a také problémy nervové a psychické. Každé zlepšení fyzických problémů přispěje k vylepšení psychické pohody daného člověka,“ říká Podhorná.

Vlastimil Blaťák