Zlatý Tomáš Kundrátek přiveze své trofeje. Náměstí v Přerově zažije hokejové odpoledne

Hokejový obránce, hráč vítězného extraligového klubu Oceláři Třinec a držitel zlaté medaile z Mistrovství světa v ledním hokeji mužů 2024 Tomáš Kundrátek zavítá ve čtvrtek 27. června do svého rodného města. Hokejové odpoledne, na jehož začátku pozdraví dvojnásobně zlatý hokejista své fanoušky, začne v 16 hodin na Masarykově náměstí.

Pohár T. G. Masaryka pro vítěze extraligy ledního hokeje, český národní reprezentační dres i zlatá medaile z mistrovství světa, to vše bude na přerovském náměstí k vidění. Doprovodný program pod taktovkou HC ZUBR Přerov nabídne dětský koutek s hokejovou tematikou. Prostor zaplní diskotéka Rádia Čas Rock a s moderátorem akce si návštěvníci mohou zasoutěžit o vstupenky na utkání přerovských Zubrů. Chybět nebude ani týmový maskot.

Fanoušci budou mít také příležitost se s úspěšným přerovských odchovancem vyfotit. „Těším se, že budu moct veřejně pogratulovat tomuto úspěšnému hokejistovi, který si své první brusle nasadil právě na přerovském zimním stadionu. Doufám, že mě podpoří místní hokejoví fandové a společně budeme moct popřát Tomášovi k jeho fantastickému výkonu během letošní sezóny,“ zve na akci primátor Petr Vrána.

Vlastimil Blaťák