Regenerační centrum Naděje Jarmily Podhorné nabízí unikátní frekvenční přístroje a generátory. S čím vám pomohou?

Regenerační centrum Naděje, které v Brodku u Konice vybudovala gemmoterapeutka Jarmila Podhorná, vám může pomoci zlepší své zdraví. Nabízí nespočet metid a přístrojů, jejichž účinky na zdraví člověka jsou ověřeny.

Regenerační centrum Naděje gemmoterapeutky Jarmily Podhorné vzniklo jako poslední článek cyklu, který by měl pomoci lidem v součinnosti s bylinkami s regenerací lidského organismu a přispět ke zlepšení jejich zdravotního stavu.

Jarmila Podhorná: Ozdravný proces pomůže dnešnímu člověku zvládnout jeho zdravotní problémy a přispět tak ke kvalitnímu životu

Na počátku cyklu jsou léčivé rostliny, keře a stromy z nichž se poté zpracovávají tinktury a gemmoterapeutika. Tyto výrobky jsou nabízeny lidem k pomoci s jejich zdravotními problémy. Při této činnosti je použitá diagnostika, která nás upozorní na stav jednotlivých orgánů, zjistí také virovou, bakteriální a parazitární zátěž organismu. Na základě těchto zjištění lépe sestavíme účinnou řadu, která může člověku nejlépe pomoci. V další fázi jsou sledovány výsledky působení bylinek na jednotlivého člověka.

Také další přístrojové vybavení může zlepšit časté problémy dnešního člověka, což jsou problémy související s pohybovým, cévním a lymfatickým aparátem a také problémy nervové a psychické. Každé zlepšení fyzických problémů přispěje k vylepšení psychické pohody daného člověka.

„Věřím tomu, že celý tento ozdravný proces pomůže dnešnímu člověku zvládnout jeho zdravotní problémy a přispět tak ke kvalitnímu životu,“ říká gemmoterapeutka Jarmila Podhorná.

Co mimo jiné nabízí Regenerační centrum naděje?

Rolletic

Je masážní přístroj, který tvaruje postavu, zpevňuje problematické partie a zmírňuje problémy s celulitidou. Doporučený cvičební plán byl sestaven předními fyzioterapeuty. Pravidelné cvičení na Rolleticu pomáhá zmenšit objem masírovaných partií, zpevňovat svaly, vypnout kůži odbourávat tukové polštáře a celulitidu. Podporuje také prokrvení a uvolňuje napětí ve svalech, navíc povzbuzuje látkovou výměnu.

Rolletic ale nepřispívá jen k lepšímu zevnějšku vašeho těla. Masáž povzbuzuje látkovou výměnu v organismu, podporuje prokrvení a uvolňuje napětí ve svalech. Pravidelné cvičení také umožňuje detoxikaci organismu, zvýšení imunity, a tak vede k celkovému zlepšení zdravotního stavu. Rolletic si oblíbilo už nespočet uživatelů po celém světě, přidat se k nim můžete i Vy.

S čím vám může Rolletic pomoci:

  • Vypnout (vyhladit) kůži
  • Uvolnit napětí svalů
  • S tvarováním postavy, odbouráváním tukových polštářů a celulitidou
  • Povzbudit funkci lymfatického systému a detoxikovat organismus
  • Zlepšit imunitu a celkový zdravotní stav

Autotrakční lehátko MEDIC

Podstatou působení lehátka, je využití obrácené polohy těla a působení této polohy na celý organismus, hlavně však na páteř.

Jaké jsou benefity lehátka, zahrnující hlavně nápravu páteře a tím zlepšení činnosti celé řady vnitřních orgánů:

  • Zlepšení stability páteře a napravení její poruchy, tím se zmírní bolestivé stavy páteře.
  • Mimořádně dobré účinky jsou také na celé zažívací ústrojí.
  • Pozitivní účinky na svaly, šlachy a klouby.
  • Pomáhá k celkovému uvolnění a relaxaci organismu a tím zvyšuje kvalitu spánku.

Zlepšením všech řečených složek dosáhneme výrazného posílení celkové tělesné kondice.

Ultrazvukový inhalátor Ne-U780

Tento profesionální ultrazvukový inhalátor je určený terapii nejrůznějších respiračních onemocnění horních i dolních dýchacích cest. Může také pomáhat s problémy s dutinami. Přístroj pracuje tak, že terapeutické médium, například Vincentka je vháněno proudem vzduchu do úst, případně nosu klienta. Tímto způsobem je možné inhalovat vysoké množství média ve formě aerosolu, která se pak velmi efektivně dostane přímo do vašeho dýchacího systému. Zde pak dochází k pročištění a zvlhčení sliznic. Navíc je díky tomuto principu inhalace téměř nehlučná.

S čím vám může ultrazvukový inhalátor pomoci:

  • Působí jako prevence před chronickými i sezónnímu respiračními nemocemi
  • S podporou organismu při onemocněních horních a dolních cest dýchacích
  • Napomáhá k rychlejší regeneraci po prodělaném onemocnění dýchacích cest
  • Čistí dýchací cesty a snižuje riziko bakteriální nebo virové infekce
  • Zvlhčuje sliznice pro jejich lepší funkci
  • S ucpaným nosem či dutinami
  • Zmírňuje alergické projevy (kašel, rýma)

Nakonec bych Vás ráda seznámila s našimi frekvenčními přístroji a generátory.

Frekvenční přístroje a generátory

  1. F-scan 3

F-scan zajišťuje komplexní frekvenční analýzu. Přístroj je schopen rozklíčovat strukturální vazby, souvislosti a vztahy v organismu. Je také schopen detekovat a zaznamenat různé druhy patogenů. Tyto patogeny je schopen buď pomocí frekvencí nebo v kombinaci s aplikací plazmového generátoru likvidovat.

  1. Quantum Rezonance Magnetor Analyzér

Přístroj se používá jako orgánový skener pro zjišťování neživých zátěží organismu. Byl vyvinut na základě vědeckých objevů v oblastí bioenergií a biomagnetismu.

Důležitým aspektem, je zjištění stavu jednotlivých orgánů v organismu, stavu stopových prvků, minerálů, vitamínů a podle těchto zjištění může člověk doplňovat tyto látky. Zjištění stavu jednotlivých orgánů může být také pro klienta doporučením změn v jeho životním stylu.

  1. Plazmový generátor RPZ 14

Funguje na principu bezkontaktního přenosu frekvencí, zaměřených na likvidaci určitých patogenů. Můžeme s ním ničit viry, bakterie (také borelie či chlamydie, které způsobují mnoho obtíží v organismu), parazity nebo plísně. Následně jsou patogeny pomocí jiných frekvencí, tentokrát zaměřených na proudění lymfy, odstraňovány z organismu. Organismus se při těchto lymfatických frekvencích také očišťuje.

Frekvence můžeme také zaměřit na pomoc a regeneraci pohybového aparátu a vnitřních ústrojí.

  1. Quantum Harmony

Technologie, kterou tento přístroj nabízí, vychází z nejnovějších fyzikálních teorií, především z kvantové. Přístroj dokáže nalézt, ale také likvidovat mikroorganismy (viry, plísně, bakterie, parazity) pomocí vlnění.

Přístroj nabízí také frekvence na harmonizaci, detox a regeneraci organismu.

Posledním článkem, prostředkem, který by měl přispět k regeneraci lidského organismu je vířivka s ozónem. Účelem této vířivky je lepší prokrvení organismu a také relaxace ve vodní lázni, která bude obohacena o působení ozónu. Tento plyn umožní lepší likvidaci virových, bakteriálních a mykotických problémů a tím přispěje i ke zlepšeni funkce imunitního systému.

 

Komerční text