Začátek května bude patřit ve Věžkách u Vyškova zahradníkům a pěstitelům

Nadšení zahrádkáři a milovníci zeleně se mohou těšit na jedinečnou událost, která přinese inspiraci pro letošní sezonu. Zahrada Věžky otevře své brány 1. května a těšit z ní se budeme moci do neděle 5. května.

Zahrada Věžky je známá svým bohatým a rozmanitým sortimentem rostlin, zahradního náčiní, řemeslných výrobků a mnoha dalších produktů od českých i zahraničních vystavovatelů. V nabídce nebudou chybět přísady, muškáty, skalničky, trvalky, bylinky nebo ovocné a okrasné stromy a keře.

Naši návštěvníci se mohou těšit na doprovodný program. Pro děti je připraven dětský kvíz a zábavný program plný her a tvoření, milovníci hudby ocení pěknou písničku a ve staré sýpce mohou obdivovat krásu kvetoucích květin v naší expozici. Náš areál ocení i milovníci přírody a klidu. Zámecký park nabízí klidná zákoutí, kde si člověk může odpočinout, posadit se a vychutnat si krásu přírody.

„Zahrada Věžky není jen výstavou, ale i místem pro setkání a výměnu zkušeností se zahrádkáři, nadšenci i profesionály. Jsme nadšeni, že je můžeme opět přivítat a sdílet s nimi lásku k přírodě a zahradničení,“ říká manažerka výstavy Pavlína Majdová.

Zahrádkářská výstava Zahrada Věžky bude otevřena od 1. května do 5. května každý den od 9 do 16 hodin.

Tisková zpráva