Miss OK se chystá na velké finále v S klubu, pro svou favoritku můžete hlasovat už nyní

Soutěž krásy Miss OK letos spěje do finále svého desátého ročníku. Dvanáctka finalistek už má za sebou víkendové soustředění i nácvik choreografie, velké finále se odehraje v olomouckém S klubu již 21. března.

O uplynulém víkendu Olomouc překypovala Opravdovou krásou. Z celé republiky totiž přijela dvanáctka finalistek na soustředění, předcházející slavnostnímu večeru s volbou Miss Opravdová krása. Na dívky čekaly čtyři dny náročných příprav choreografie, volných disciplín, i chůze. Součástí byly i přednášky o zdravém životním stylu, soutěžící slečny se mimo jiné zabavily i při kurzu míchání nealkoholických nápojů, na laser game, anebo ve strašidelném domě.

Nácvik dispciplín měla na starosti Miss 2016 Kateřina Kučerová

Hlavní složkou soustředění byl samozřejmě samotný nácvik disciplín. Ten měla na starost Kateřina Kučerová, která je nositelkou titulu Miss OK z roku 2016, zároveň je ale vynikající choreografkou. „Na letošní finalistky jsem opravdu pyšná, pracuje se s nimi skvěle. Dívky ani necítí nějakou větší rivalitu, jsou z nich dobré kamarádky. Navíc se umí hýbat na jedničku,“ chválí Kučerová. „Tenhle ročník má zatím jednu z nejlepších průprav, jakou jsem během svého působení v soutěži zažila. Můžeme se těšit opravdu zajímavému galavečeru,“ dodala.

Dívky absolvovaly profesionální focení ve spodním prádle. Pro některé z účastnic to přitom byla úplně první zkušenost s fotomodelingem. Fotografie si lze prohlédnout na webu Miss OK.

Velké finále v S klubu 21. března, tématem večera je Pulp Fiction

Děvčata se nyní intenzivně připravují na velké finále v olomouckém Sklubu. V jeho předvečer ještě absolvují generální zkoušku, ale moc času jim už nezbývá. Galavečer totiž proběhne již za pár dní, konkrétně ve čtvrtek 21. března.

Na své si přijde i ředitel soutěže Roman Štěpánek. Tématem pro jubilejní desátý ročník je totiž snímek Pulp Fiction. „Letos spojíme příjemné s užitečným. Historky z podsvětí jsou mým srdcovým snímkem, což se určitě podepíše na výsledné podobě finále,“ říká Štěpánek. „Atmosféra bude skrz na skrz jako vystřižená z filmu,“ garantuje.

V rámci finále se bude také jako každoročně hlasovat i o titul Miss OK Internet. Hlasovat pro svou favoritku můžete každých 24 hodin po rozkliknutí její fotografie v sekci Finalistky na úvodní stránce webu.

Vlastimil Blaťák