TOP 10 neuvěřitelných Valentýnů na Olomoucku

Krátká rešerše po zákoutích olomoucké nabídky valentýnských akcí jednoznačně vypovídá o tom, že se olomoučtí markeťáci zbláznili, a buď si z nás dělají neskonalou bžundu, anebo už nevíme. Posuďte sami, co všechno se dá na Valentýna na Olomoucku prořít.

10. Valentýn pro děti v knihovně – proč ne?

Knihovna města Olomouce nabízí soutěž Valentýnská dílnička, která ale proběhla na některých pobočkách už v pondělí 12. února, a byla tematicky zaměřena na děti. Kdo ji zmeškal, má ještě šanci v úterý na pobočce v Neředíně. I děti je třeba zamilovávat.

 

9. CineStar nabízí na Valentýna film o krachujícím manželství

Toto je doopravdy pecka. Pozvi svoji lásku do kina a získej dárek, láká kino na svém webu. Uvede ale film Matka v trapu. Jestli se hlavní hrdince Sylvii povede zachránit zoufalé manželství, to je otázkou. Pro zamilované je krize středního věku s urýpanou tchýní zkrátka ideální téma.

8. Metropol dává Láska je kurva. To se hodí!

Stand Up Comedy Show Miloše Knora je na svátek zamilovaných už podle názvu prostě boží. Miloš s vámi probere nejen to, jak se na takový svátek připravit, ale i to, jak ho zvládnout s bravurou, elegancí a vtipem a zavděčit se své ženě, přítelkyni, příteli, sousedovi, koze, nebo psovi. Vtipné to asi bude. Zamilované moc ne.

7. Srdíčko od Správy kolejí a menz

 

Nejde přece o peníze, žejo. Ne každá ženská jede na prachy, a chudej chlápek s charismatem a výkonností plemenného hřebce nechť má zaslouženou přednost. Pokud došla vata, zkuste valentýnské srdíčko za 29 korun. Nabízí ho v Olomouci Správa kolejí a menz.

6. Valentýn v Technologickém klubu

Prostějov udává trendy už dlouho. Aby zmátl všechny zamilované, proběhla akce v utajení již v neděli, a mohli jste si nechat vyrobit magnetku nebo záložku. Aby to bylo do páru, bo je přece Valentýn, v ceně byly dva výrobky. Prostě bomba pro každého, komu schází partner. Kdyby si ale někdo myslel, že Valentýn 11. února je vrchol, tak tedy není, protože Prostějov dokáže překvapit vždycky. Vedle v Muzeu ho měli už desátého.

5. Valentýn ve špitále je taky nadějný

On je to vlastně velmi vtipný marketing, klobouk dolů před kreativci z Fakultky. Ovšem marketing není jenom kreativa, aby se ten kreativec vyřádil a oni mu pak za to tleskali. Marketing má především přitáhnout zákazníky, totiž v tomto případě dárce. Máte aspoň jistotu, že ten, koho večer zklátíte, nemá syfla. To je super.

4. Přerov je punk. Naučíme děti zápichy, zve město

O tom, že je Přerov punk, daly Hanácké novinky vědět už loni. Nyní ale překonává nepřekonatelné, a pořádá na Valentýna akci pro děti, kde se budou učit zápichy. Nevěříte? Tak si ten web otevřete.

3. Nemáte babu? Vyzkoušejte psa

Všechno to doslova zabila Galerie Šantovka na svém oficiálním webu. Nabídne sice valentýnských akcí několik, v Lobsteru a tak, na homepage centra je ale jediná informace o nadcházejícím svátku reklamou jejich nájemce. Oni mají ti markeťáci těžkej život, a asi nikdo nic dalšího už nedodal. Nedá se nic dělat, když vás žádná nechce, sežeňte si psa.

2. Anti-Valentýn v Kroměříži

Tam je to řečeno už přímo. V Kromclu vždycky musí něčím vyčnívat. Prostě anti-Valentýn!

1. Prohlídka bunkru pro zamilované v Přáslavicích

Tohle je naprostý top, na který jistě dostanete každou buchtu. Prohlídka je na Valentýna od 18 hodin, a provedou vás standardním prohlídkovým okruhem a přidají i nějaké valentýnské legrácky a taškařice. Svoji roli sehrají i naše kouzelné holínky. Právě gumáky mají být totiž pojistkou toho, aby vás protějšek neopustil po celý další rok…