Změna! Karlos Vémola asi přidá ještě jeden zápas. Chce se loučit na Andrově stadionu v Olomouci

Červnový souboj v pražském Edenu s Attilou Véghem nemusí být skutečně posledním soubojem Karlose Terminátora Vémoly! Na své roadshow v neděli v Olomouci šokoval přítomné fanoušky oznámením, že by si poté rád střihnul ještě jeden souboj. Na olomouckém Andráku!

Roadshow Karlose Terminátora Vémoly k novému filmu Karlos, který má nyní premiéru, dorazila v neděli večer také do olomouckého obchodního centra Olomouc City. Autogramiáda s Vémolou odstartovala za obrovského zájmu fanoušků v 19 hodin, během rozhovoru s moderátorem ale prozradil Karlos jedno velké tajemství. Jde jen o sen, anebo má celá akce již konkrétnější obrysy?

Rozloučím se na Andrově stadionu, šokoval Vémola

Slavný Terminátor sice veřejně prohlašuje, že už ho čeká jen jeden poslední zápas, a to odveta 8.června v pražském Edenu s Attilou Véghem. Očekává se rekordní účast fanoušků. „Před mnoha lety to byl náš sen, vystoupit na fotbalovém stadionu. Málokdo tomu věřil. Souboj bude v Edenu, ale můj první záměr byl ale uspořádat utkání tady v Olomouci. Bohužel jsme zjistili, že pro obrovský zájem fanoušků to nebude možné, na Andrův stadion by se nevěšli,“ řekl početnému publiku v obchodním centru Olomouc City Vémola.

Do Edenu mají organizátoři červnového souboje už nyní 27 tisíc registrací, pro Olomoučany to ale nemusí být konečná. „Nikdy neříkej nikdy, ještě jednomu zápasu tady v Olomouci na Andrově stadionu bych neřekl ne,“ naznačil Karlos Vémola své plány.

Vlastimil Blaťák