Repasovník už není jenom elektro. Nabízí i potraviny, kosmetiku nebo vitamíny

Rostoucí obliba nákupů rozbaleného nebo zákazníky vráceného zboží z velkých prodejen a internetových shopů za zlomek původní ceny už neznamená pouze elektro. Letošní rok bude jiný v tom, že se sortiment levného značkového zboží rozšířil prakticky do všech segmentů maloobchodního prodeje. Nabízí už i potraviny, kosmetiku a drogerii, vitamíny nebo nářadí.

Trh s rozbaleným zbožím roste v Evropě jedenáctkrát rychleji, než tradiční maloobchod. Podle CBCommerce se během příštích čtyř let trh zdvojnásobí evropský trh až na 34 miliard eur. Český trh má pak v tomto segmentu zajímavého lídra přímo u nás na Hané. Společnost Repasovník se už dávno nespecializuje pouze na elektro a mobilní produkty, ale nabízí i například hračky, kosmetiku nebo potřeby pro kutily. „Všechny nabízené produkty jsou originální kusy od značkových výrobců – žádné nekvalitní kopie, padělky nebo makety v našem sortimentu nenajdete. Spolupracujeme pouze s autorizovanými distributory nebo přímo výrobci produktů,“ vysvětluje Jiří Pavelka, jednatel firmy Support Group s.r.o., která provozuje internetový obchod www.repasovnik.cz.

Nákupy levnější až o 80%? Není to nemožné!

Chcete příklady? Repasovník nabízí online například tablety Samsung se slevou až 74 %, smartphony různých značek včetně iPhonů se slevami až 80 %, segment kosmetiky a drogerie nabízí slevy až 67%, přičemž se zde dají koupit originály světových značek. Servisované televizory jsou k dispozici se slevou až 84%, k sehnání jsou i kuchyňské spotřebiče, elektro nářadí, sportovní a fitness potřeby, hračky, anebo technika pro audio a video. Nechybí ani síťové produkty pro spolehlivější a rychlejší internet. Každý den přitom přibývají desítky novinek a v online nabídce Repasovníku je aktuálně kolem 5000 produktů k okamžitému odeslání. Všechny se zárukou jeden rok, necelá polovina zboží pak má klasickou dvouletou záruku. Nově je záruka dva roky i zboží s označením „rozbalené“!

Zaměřujeme se na prodej kvalitních a zároveň cenově dostupných produktů. Naše zboží prochází rukama odborníků. Veškeré námi nabízené zboží je pečlivě zkontrolováno, případně prověřeno servisním střediskem a následně provedena výstupní kontrola před prodejem. Proto Vám zaručujeme vysokou kvalitu a plnou funkčnost produktů,“ doplňuje Pavelka.

Zboží bývá v poškozeném nebo neoriginálním obalu, avšak stále stejně kvalitní a funkční.

Dvouletá záruka je již dnes samozřejmá. Jak je to s vrácením?

Nemějte obavy o funkčnost nebo kvalitu. Poskytujeme standardní dvouletou záruku, stejně jako v prodejních sítích,“ říká Jiří Pavelka.

Ohledně možného vrácení zboží máte při on-line nákupu, který je v případě rozbaleného zboží vlastně samozřejmý, dokonce výhodu oproti nákupu v kamenné prodejně. Nárok na vrácení zboží existuje ze zákona do 14 dnů, Repasovník ale nabízí zákazníkům celý měsíc.

On-line nákup je přitom oproti klasickému nákupu v kamenné prodejně ve zřejmé výhodě. Nárok na vrácení totiž v klasickém obchodě nemáte. „Nejčastějším spotřebitelských omylem je, že vrácení bez udání důvodu platí vždy, tedy i v kamenné provozovně,“ říká Jiří Fröhlich, tiskový mluvčí České obchodní inspekce. Nárok na odstoupení od smlouvy ale máte jen v případě, že jste zboží nakoupili tzv. distančním způsobem.

Tisková zpráva