Miss OK hledá krásu i v roce 2024. Castingy nyní proběhnou v Pardubicích a Olomouci

Desátý ročník celorepublikové soutěže Miss Opravdová krása hledá nové soutěžící. Přihlásit se mohou na jejím webu. Na výběr mají z lednových castingů v Pardubicích a v Olomouci. Letošek se ponese v duchu Pulp Fiction.

Už podesáté se jedna z českých středoškolaček může stát novou Miss OK. Soutěž nehledá pouze dokonalé míry, bezchybnou pleť nebo dlouhé nohy. Kromě povrchností hledí porotci Miss OK právě na „opravdovou krásu“ – vše nádherné, co se skrývá uvnitř českého mládí.

Přehlídka opravdové krásy již deset let přináší děvčatům zkušenosti do života a dodává jim sebevědomí a mimo jiné i skvělé potenciální zázemí pro kariéru v módním světě. Slečny se mohou přihlásit samy, ale ve dvou se to lépe táhne, a proto doporučujeme přihlásit se třeba i s kamarádkou. Navíc se středoškolské dívky zúčastní pomyslného boje Čechy vs Morava, jelikož castingy se pořádají v Olomouci a Pardubicích.

Stále je možnost se přihlásit

Ještě stále je možnost se přihlásit a ukázat tak republice své nejlepší já. Prvně se tým Miss OK zastaví v Pardubicích na Letišti, a to 23. ledna. Hned tři dny poté, tedy 26. ledna bude hledat nejkrásnější dívky v olomoucké Galerii Moritz. Bližší informace ohledně programu pro daný den obdrží soutěžící po přihlášení.

Atmosféru letošního jubilejního ročníku bude udávat kultovní film Pulp Fiction: Historky z podsvětí od světově uznávaného režiséra Quentina Tarantina. Devadesátky Vás obejmou svou divokostí, tajemností a kouzlem retro stylu. Soutěžící sice nebudou oběťmi gangsterských přestřelek, zato se mohou těšit na skvělou hudbu a ikonický módní styl, kterým devadesátá léta bez pochyby disponovala.

Nadšená slova ohledně tématu soutěže sdílel ředitel celé soutěže Roman Štěpánek. „Jsem velmi rád, že tento skvělý film můžeme skrze Miss OK přinést do reality a užit si alespoň zlomek Historek z podsvětí,“ řekl Štěpánek. „Letos je pro mě srdcové nejen téma, ale i ten fakt, že jsme dosáhli už desátého ročníku. Navíc se soutěž zdá být stále lepší a lepší,“ dodává Štěpánek na adresu významného OK jubilea.

Nezbývá už moc času než se brány ke castingům, a tím i k titulu nové Miss OK, uzavřou. Doporučujeme proto neváhat a rovnou se přihlásit na webových stránkách soutěže. Najdete zde nejen přihlašovací formulář, ale i veškeré potřebné informace o soutěži a odkazy na naše sociální sítě.

Monika Janků