Velké finále se blíží! Devátý ročník Miss OK budou svými hlasy moct ovlivnit i diváci

Už ve čtvrtek 13. dubna se Česko dozví, která z dívek si odnese vytouženou korunku krásy ze soutěže Miss OK. Slavnostní galavečer budou moderovat Eva Decastelo a Petr Šimek. Galerii finalistek letošního ročníku naleznete uvnitř článku.

Večer se neponese pouze v duchu konkurence a soutěživosti na téma rušných dvacátých let. Pro diváky je přichystaný bohatý doprovodný program a sami se také budou moci podílet na volbě Miss OK Face. Již tradičně je možné se těšit na moderátorské duo ve složení Eva Decastelo a Petr Šimek. Na místě nebude chybět ani úřadující Miss OK Hana Cermanová.

Hudební program v podobě živé hudby doplní atmosféru o retro tóny z dvacátých let minulého století. Baletním vystoupením obecenstvo potěší dvanáctiletá mistryně světa v klasickém baletu Laura Mohylová.

Dívky se sice budou připravovat už od brzkých ranních hodin, ale pro diváky se dveře do prostor Sklubu otevřou až od šesté hodiny večerní. Samotný program započne v sedm hodin, kdy usedne i nedočkavá porota v čele s ředitelem soutěže Romanem Štěpánkem. „Přípravy vrcholí. Jednáme tak, aby se vše stihlo,“ vyjádřil se Štěpánek k očekávanému finále.

Publikum čekají módní přehlídky dívek, jejich společná choreografie, a také promenáda ve spodním prádle. Lístky lze zakoupit na adrese https://ticket.rpsc.cz/, a pokud pro fanoušky soutěže nebude možné dorazit, mohou aspoň svým hlasem přispět v již zmiňované kategorii Miss OK Internet. Volba tohoto titulu stále probíhá na webu www.missok.cz. Hlasovat bude možné až do dne finále do 17:00 hod.

Vlastimil Blaťák