Olomoucké volejbalistky skončily ve vězení. Kde a jak?

Netradiční formu teambuildingové přípravy před nadcházejícím extraligovým play-off vymyslel pro své svěřenkyně trenér volejbalistek Univerzity Palackého Olomouc Martin Hroch. Překvapené hráčky pozval do prostor Vazební věznice Olomouc.

Až do poslední chvíle nechal trenér extraligového týmu volejbalistek Martin Hroch své svěřenkyně v nejistotě, kam že to dnes v rámci stmelení družstva a přípravy na čtvrtfinále play-off extraligy zavítají. Po nedobrovolném vzdání se svých mobilních telefonů jejich kroky nasměroval ke vstupu do Vazební věznice Olomouc.

Bachaři přijdou fandit na play off

„Po vstřebání překvapení si hráčky prošly vnitřní i vnější prostory vazební věznice a dotazy na provázející zaměstnance vůbec nešetřily. Nutno podotknout, že naši zaměstnanci, kteří tuto netradiční exkurzi zajišťovali, jsou dlouholetými úspěšnými trenéry tohoto volejbalového klubu. Na závěr si hráčky na vlastní kůži vyzkoušely výstroj příslušníka při eskortě s mimořádně bezpečnostními opatřeními a pozitivně ocenily velice náročnou a odpovědnou práci našich zaměstnanců. My jsme jim na oplátku slíbili, že je přijdeme podpořit v bojích play-off o extraligový titul,“ uvedla k netradiční návštěvě olomoucká vazební věznice.

Čtvrtfinále play-off zahájí vysokoškolačky v sobotu 25. března v Prostějově (17.00). Druhý zápas série se uskuteční v úterý 28. března od 18 hodin v univerzitní sportovní hale v Olomouci-Lazcích.

Vlastimil Blaťák