Nejkrásnější středoškolačku budeme znát již za 14 dní, na finále se těší Olomouc

Nový ročník Miss OK je tu! Finálová sestava nejkrásnějších středoškolaček za sebou má čtyřdenní předfinálové soustředění v Olomouci, a nyní se chyluje k velkému finálovému večeru. Startuje také hlasování o titul Miss OK internet! Která z dívek tento titul získá je tak čistě v rukou veřejnosti.

Finalistky během soustředění nacvičovaly choreografie a zkusili si svou volnou disciplínu. Jejich mentorkou byla po celou dobu výherkyně minulého ročníku Hana Cermanová, která jim mimo jiné poskytla zajímavou přednášku o sociálních sítích a svých zkušenostech se soutěží.

Součástí byla i přednáška o alkoholové zdrženlivosti

Účastnice soutěže ukázaly během pobytu disciplínu a píli, kterou ještě více utvrdila přednáška o alkoholové zdrženlivosti ve známém olomouckém baru. Na vše celou dobu dohlížel ředitel soutěže Miss OK Roman Štěpánek, který byl na místě dívkám také velkou oporou. „Je skvělé vidět odhodlanost dívek pro naši soutěž. Letos se můžeme těšit opravdu zajímavému finále, především díky rozmanitosti osobností soutěžících,“ komentoval soustředění Štěpánek.

Finále celostátní soutěže o nejkrásnější středoškolačku se odehraje již tradičně v olomouckém Sklubu, letos se chystá na 13. dubna. V rámci finálového galavečera bude také vyhlášena Miss OK internet a o tom, která z dívek tento titul získá, rozhoduje veřejnost. Hlasovat můžete již nyní na webu www.missok.cz.

Finálový galavečer se ponese v duchu „the roaring twenties“, neboli „rušná dvacátá léta“. Bude to zábavný a netradiční večer plný opravdové krásy! Své divácké lístky si můžete obstarat na adrese www.ticket.rpsc.cz.

Hlasování běží na webu www.missok.cz.

Vlastimil Blaťák