Casting na Miss OK již za měsíc. Čeká se záplava krásy

Devátý ročník úspěšné soutěže krásy Miss OK odstartoval a znovu se hledají ty nejhezčí středoškolačky! Neřídíme se pravidlem 90-60-90, říkají organizátoři. Celorstátní soutěž krásy je totiž unikátní tím, že hledá opravdovou krásu. Krásu, která není viditelná na první pohled, krásu, která se skrývá uvnitř.

„Pokud máš ve svém okolí středoškolačku, ze které vyzařuje charisma, cit a výjimečnost, anebo si myslíš, že taková jsi právě Ty, neváhej a přihlas se na casting. Casting v Olomouci proběhne již 9. března a my se nemůžeme dočkat na záplavu krásy, která nás čeká. Zažij to na vlastní kůži a ukaž porotě v čem tkví opravdová krása! Ať už dáváš přednost teniskám a chceš si vyzkoušet něco nového, nebo si naopak neumíš představit život bez podpatků a ráda bys rozjela kariéru modelky, Miss Opravdová krása je ideálním krok, jak začít,“ lákají organizátoři.

V rámci soutěže mají děvčata možnost projevit svou osobnost, rozvinout kreativitu a v neposlední řadě se naučí vystupovat na veřejnosti. Získají mnoho užitečných zkušeností, krásných zážitků, ale především mnoho skvělých příležitostí. Spolupracujeme s řadou významných partnerů, kteří soutěži dodávají prestiž.

Celou přihláškou tě provede chatbot na našem webu www.missok.cz, kde mimo jiné získáš také kompletní informace o této soutěži. Tak honem! Castingy se blíží.

Vlastimil Blaťák