Před zápasem s Brnem si ve fanzóně ulovte s Uličného a Marošim!

Před prvním domácím zápasem ligového áčka v nové sezoně mohou fanoušci opět zavítat do fanzóny. Ta bude v sobotu připravena v prostoru mezi hlavní a jižní tribunou vedle klubového fanshopu. Začátek programu je v 15 hodin!

Po úspěšných fanzónách z minulé sezony na zápasy s Plzní a Spartou, pokračujeme v nové tradici i v nové sezoně.

Před moravským derby proti Brnu si s fanoušky přijdou popovídat dvě mimořádné osobnosti, které propojují oba dva rivaly – legendární trenér Petr Uličný, který v kariéře vedl jak Sigmu, tak jejího nedělního soupeře, a neméně slovutný bývalý záložník Jan Maroši, člen ikonického Brücknerova týmu z počátku devadesátých let, jenž ovšem zažil i brněnskou fotbalovou horečku.

Připraveny jsou také soutěže o ceny a občerstvení v podobě pochoutek z grilu, točené pivo od partnera Sigmy Pivovaru Litovel a další nabídka nápojů.

Těšíme se na vás, program odstartuje v 15.00.

VSTUPENKY NA BRNO

Lístky na utkání s Brnem si můžete zakoupit online z pohodlí domova na Ticketportalu, nebo na prodejních místech této sítě (seznam ZDE).

Vstupenky můžete pořídit také osobně ve fanshopu na Andrově stadionu, který má otevřeno ve všední dny od 10 do 17 hodin.

Doporučujeme však využít možnost zakoupit vstupenky v předprodeji, navíc za zvýhodněnou cenu!

Ještě výhodněji vyjde permanentní vstupenka na celou sezonu. Platí jak na zápasy první FORTUNA:LIGA, tak na všechna domácí utkání v MOL Cupu a letos nově i na všechny zápasy B-týmu ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. K tomu nabízí rozsáhlý Bonus program u klubových partnerů. Více informací o permanentkách najdete ZDE.

CENY VSTUPENEK ZÁPAS S BRNEM (6. 8., 16.00)

Dospělí

nekrytá místa: v předprodeji 150 Kč, v den utkání na pokladně 200 Kč.

krytá místa: v předprodeji 200 Kč, v den utkání na pokladně 250 Kč

Děti do 15 let, studenti do 26 let a senioři nad 65 let *

v předprodeji 100 Kč

v den utkání na pokladně 100 Kč

*pouze na nekrytá místa

Mládežnické skupiny

Pro organizované mládežnické skupiny z fotbalových klubů  je možnost získat vstupenky zdarma. Stačí kontaktovat Fanshop na mailové adrese fanshop@sigmafotbal.cz či zavolat na telefon 725 184 077. Uzávěrka přihlášek do pátku 5. srpna 12.00.

Na každých deset mládežníků připadají dva dospělí jako dozor. Specifické detaily pro každou skupinu je možné domluvit individuálně.

Vlastimil Blaťák