Druhý ročník Lipfestu v Meditační zahradě vypukne v sobotu

Jediný hudební festival v Lipníku nad Bečvou osvěží sobotní odpoledne v Meditační zahradě sv. Jakuba v Lipníku nad Bečvou. Druhý ročník přinese netradiční obsazení kapel, mimo jiné Kowall Company, D.U.B. music, nebo Pavla Helana s Lucií Redlovou.

LIPFEST 2022 je druhý ročník hudebního festivalu v Meditační zahradě sv. Jakuba v Lipníku nad Bečvou, kde si každý najde to své. Odpoledne a večer zpříjemní výborné jídlo z olomouckého Bistra N.O.
Jaké letos kapely? Stojí to za návštěvu
Rockabilly juniors
Přerovská rockabilly, rock&rollová a country kapela, která vznikla se začátkem roku 2020.
Kowall company
KOWALL COMPANY koketuje na pomezí popu-rocku a staví na českých textech, jenž čerpají z lidí, zážitků a veškerých životních radostí a průšvihů, jenž prožili a prožívají.
Pavel Helan
S hudbou začínal jako kytarista v jazzbandu The Young Pekáč Mojmíra Bártka, kde si osvojil důležité heslo: „Strýcu hrej, neustále hrej!“. Zvítězil v pořadu Do-re-mi, působil jako učitel hudební výchovy v New Yorku. Na podzim roku 2013 se stal finalistou soutěže ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT s písní „Koupil jsem si ajfon“. V roce 2014 vydal album „iBůh“ a vyjel na první samostatné tour. Letos se na jeho vystoupení dočkáte i na Lipfestu!!!
Lucie Redlová
Písničkářka z Valašského Meziříčí. 20 let zpívá a hraje na kytaru i mandolínu. V letošním roce vydala album Lidová Redlová. Objevila se v pořadech DVTV, Dobré ráno a v Českém rozhlase. Letošní Lipfest bude jeden z mála festivalů, kde Lucka vystoupí!
D.U.B. music
D.U.Bmusic, neboli hudební barmani, míchající libozvučný koktejl hudebních stylů z vlastního nápojového lístku. Jsme 30 let valící se tajfun energie, vášně a lásky k hudbě. Tajfun, který nikdy předem netuší, kde a na koho uděří. Jedno je ale jisté – na Lipfestu tento tajfun udeří v plné parádě!
VSTUPNÉ:
– děti do 12 let ZDARMA
– 90 Kč předprodej (do 19.8.)
– 120 Kč na místě

Návštěvníci se mohou těšit