Po roční pauze máme další Miss OK! Kdo je onou nejkrásnější středoškolačkou České republiky?

Slzy štěstí i velká nervozita, olomoucký Sklub plný vzácných hostů a 12 finalistek na molu. V tomto duchu se 4. května nesl finálový galavečer soutěže krásy Miss OK, který letos udělil celkem pět titulů. Soutěžící zahájily večer vášnivou choreografií v rytmu karnevalu Ria de Janeira. Za celé finále na sebe oblékly hned několik nadčasových návrhářských modelů, a to i svých, jako součást speciální karnevalové disciplíny. Pro dívky to byl velmi náročný, ale zároveň obohacující večer, kterým je doprovázeli a jistili moderátoři Eva Decastelo a Petr Šimek.

Tou největší možnou odměnou bylo hned pět korunek a příležitost o ně bojovat získaly i žákyně středních škol maturující minulý rok. „Uvědomujeme si, že pandemie koronaviru zasáhla každého z nás různými způsoby. My jsme chtěli dát příležitost i těm dívkám, které o ni minulý rok přišly.“

Miss OK, I. a II. Vicemiss OK 2022 byly zvoleny porotou: „Porota to měla velmi těžké rozhodnout. Každá z dívek ukázala svou jedinečnost.“ Nakonec ale svým šarmem porotu uchvátila Hana Cermanová (20) z Liberce. I. Vicemiss OK 2022 se stala Bára Simperová (17) z Olomouce a titul II. Vicemiss OK 2022 získala Anna Mary Bandyová (17) z Ostravy.

Porota ale nebyla jediná, kdo určil, komu připadnou korunky. Na webové stránce www.missok.cz probíhalo před finálovým večerem hlasování o Miss OK Internet 2022 a fanoušci zvolili Báru Simperovou. Kromě toho, všichni hosté galavečera obdrželi hlasovací lístek, aby sami určili, která z 12 se stane Miss OK Face 2022. Tento titul taktéž získala Bára Simperová.

Za tým Miss OK bychom chtěli poděkovat všem, kteří se podíleli na osmém ročníku této soutěže. Zůstaňte s námi na www.missok.cz, https://www.facebook.com/missokcz a těšíme se na další rok.

-red-, autor fotografií: Jiří Románek