Morčata na útěku vystoupí v Daskabátu už třetího června

Velká letní party se uskuteční 3. června na dvou scénách v areálu stylového klubu Jack’s Cowhouse v Daskabátu u Olomouce. Zlatým hřebem večera bude koncert oblíbené brněnské rock metalové a agro-jazzové kapely Morčata na útěku.

Kam Morčata na útěku přijedou, tam je o zábavu postaráno. Kapela ve svých textech využívá hrubý jazyk včetně silně vulgárních výrazů. Jejich texty však působí vtipně a trefně a to jejich fanoušky baví nejvíc. Na každou svou desku však mimo parodovaných známých songů kluci vloží i pár vlastních písní.

Kromě headlinera Vás čeká na Letním open air parketu také heavy metalová kapela Severed1. Ve vnitřních prostorech klubu se můžete těšit na přerovskou hard rock’n’rollovou kapelu GOC (Group Of Cocks) nebo olomouckou punk rock’n’rollovou skupinu Zatrest. Program začíná v 19:00 hodin a mimo skvělé zábavy si můžete pochutnat na grilovaných specialitách a báječné drinky potečou proudem. Samozřejmě doporučujeme jak jinak než tamní skvělé míchané nápoje.

LINE-UP:
OPEN AIR STAGE:
19:00 – 20:00 Severed1 (melodic-metalcore)
21:30 – 23:00 MORČATA NA ÚTĚKU
CLUB STAGE:
20:00 – 21:00 GOC (Group Of Cocks)
23:00 – 00:00 Zatrest
00:00 – 02:00 DJ Cow (Afterparty)

Vstupenky jsou v předprodej v síti SMS Ticket a dále také v Informačním centru v podloubí radnice v Olomouci, v restauraci U Matesa v Daskabátu, v restauraci U Macků na Svatém Kopečku, v hospodě U Bystřičky v Bistrovanech, v hospodě U Brunoša ve Skocích a v samotném klubu Jack’s Cowhouse. Cena vstupenek na místě bude 350,- Kč
Využít můžete také levný rozvoz do klubu a zpět na telefonním čísle 721 046 937.

-age-