Pecka celého jara! V Rasputinovi v sobotu vystoupí hvězda Davide Mattioli

Urostlý italský zpěvák a lamač ženských srdcí Davide Mattioli, který žije v Česku již přes dvacet let a vystupoval například i s Michalem Davidem, chystá již v tuto sobotu jedinečné vystoupení v baru Rasputin v Uhelné ulici v Olomouci. „Budu mít vystoupeni sám bez kapely, do Rasputina by se asi nevešla. Znám se velmi dobře s majteli Alenou a Liborem, jsme super přátelé, a vystoupení se tak domluvilo snadno,“ uvedl zpěvák pro Hanácké novinky.

Kultura po dvou covidových letech zažívá boom, a interpretům se plní kalendáře. I s ohledem na to je večer, který slavný italský zpěvák věnuje svým fanouškům – a především fanynkám – v baru Rasputin v Olomouci, unikátní. „Dva roky jsem vůbec nemohl koncertovat kvůli pandemii, teď konečně se začíná znovu pracovat, a lidé se chtějí bavit. Jsem rád, že jsem si na toto vystoupení našel čas, protože kalendář se teď plní velmi rychle, od své agentury mám třeba červen už úplně plný, vlastně pro sebe budu mít jen jediný volný den za celý měsíc,“ uvedl Mattioli pro HN.

Nabitý program bude mít Mattioli i v den koncertu 23. dubna, přijede na něj přesně na čas z odpoledního vystoupení z Opavy. „Ale nestěžuju si. Konkrétně Olomouc mám moc rád a rád jezdím do ěmsta i soukromně jen tak relaxovat. A mám tu také hodně kamarádů,“ říká.

Mattioli žije v České republice již přes dvacet let, momentálně našel nový domov na Prachaticku. „Děkuji za každý den v Česku, protože tady se splnil můj sen, a Češi dokáží udělat na koncertech úžasnou atmosféru. Čím déle zu žiju, tím víc cítím náklonnost,“ říká.

Vlastimil Blaťák