Kdo strhne větší pozornost? Energická Eva Decastelo, nebo 12 nejkrásnějších středoškolaček?

Sedm dní – tolik zbývá do večera, který si nechcete nechat ujít, budou na něm všichni. Eva Decastelo a Petr Šimek na pódiu v roli moderátorů, finalistky na přehlídkovém molu (nejen) v šatech Soni Bartůskové, DJ Shirak za mixpultem, partneři v porotě, hosté s hlasovacími lístky Miss OK Face a všichni při finálovém večeru soutěže krásy Miss OK 2022 i nezapomenutelné afterparty v rytmu slavného karnevalu Ria de Janeira.

Že se finálovým večerem bude prolínat mnoho emocí, napovídá zpověď 12 finalistek: „Nejvíce se těším na módní přehlídku, ale obávám se tanečního začátku.“ „Chůzi zkouším pořád.“ „Holky jsou v disciplínách všechny naprosto super, je to pro mě velká konkurence.“ „Mísí se ve mně nervozita a nedočkavost. Všichni jsme do příprav dali spoustu energie a chceme, aby to vyšlo.“ „Nejvíce se bojím volné disciplíny, protože budu poprvé hrát a zpívat před lidmi. I mí kamarádi, kteří mě přijedou podpořit, mě uslyší zpívat poprvé v životě.“

Korunek bude předáno celkem pět a vy máte možnost rozhodnout, která z dívek získá titul Miss OK Internet 2022. Hlasování probíhá na webu Miss OK https://missok.cz/#finalistky a výsledky budou vyhlášeny při slavnostním finálovém večeru, příští týden 4. května v Sklubu. Přijďte podpořit svou finalistku, vstupenky si můžete zakoupit dnes na https://ticket.rpsc.cz/, anebo na místě od 18 hodin.

Seznam finalistek:

– Laura Heczková, 17 let, z Vendryně
– Veronika Samiecová, 19 let, z Třince
– Anna Mary Bandyová, 17 let, z Ostravy
– Terezie Machalová, 16 let, z Kašavy
– Klára Vašková, 17 let, z Kralic na Hané
– Bára Simperová, 17 let, z Olomouce
– Valentýna Čevelová, 17 let, z Hovoran
– Diana Cvernová, 17 let, z Hřebče
– Karolína Bubáková, 18 let, z Loun
– Hana Cermanová, 20 let, z Liberce
– Alena Krčmářová, 17 let, z Brna
– Adriana Antošová, 17 let, z Dětenic

Autorem fotografií je Lukáš Navara.