Už je to tady! Osmý ročník Miss OK zve na olomoucký casting

Již 18. března 2022, se po roční vynucené pauze opět sejdeme na castingu soutěže krásy žákyň středních škol Miss OK. Přijďte do Galerie Moritz Olomouc ukázat svůj šarm nebo třeba překonat největší strach a dokázat, že nejkrásnější dívky z celé České republiky jsou právě ve vašem kraji. Zveme všechny studentky středních škol, jejich kamarádky, spolužačky i maminky, které chtějí své dcery podpořit v jejich snu.

Tato soutěž dává všem dívkám možnost ukázat svou osobitost, originalitu, kreativitu i talent. Jednotlivá kola, soustředění a program jim ukážou, jak vystupovat na veřejnosti, zdravě se stravovat, vyzkouší si focení s profesionálním fotografem a spoustu dalšího. Účastí v soutěži tak dívky získají nejen hodnotné ceny, ale také spoustu zkušeností, zážitků a nových přátel. Je tedy na co se těšit a čím se nechat motivovat.

Nezáleží, zda nejčastěji jezdíš v teniskách na skateboardu, či preferuješ lodičky a kávu s kamarádkami. Tato soutěž je určena opravdu pro všechny dívky z České republiky, které mají tu chuť zkusit něco nového, rozvíjet své dovednosti, nebo se pustit do kariéry modelky. Nehledáme modelku, hledáme dívku, která je krásná zejména uvnitř a nebojí se ukázat svou pravou tvář. Opravdu krásná je každá dívka! Tak neváhej a využij této příležitosti.

Kompletní informace a přihlášky hledej na www.missok.cz a našich sociálních sítích – Facebook: @missokcz; Instagram: @missok_cz

-age-