Na zimák se vrátilo veřejné bruslení, víkend nabízí čtyři termíny

Po několikatýdenní přestávce byl dnes vpodveer obnoven program bruslení pro veřejnost na olomouckém zimním stadionu. Skončil tak výpadek způsobený epidemií covid v řadách zaměstnanců stadionu.

Zájemci o bruslení, kteří nestihli čtvrtení podvečer, mají šanci už o tomto víkendu hned v několika ranních i podveerních termínech, dle aktuálního rozpisu ledu. Jsme rádi, že alespoň veřejné bruslení bylo obnoveno. Absolvoval jsem v této záležitosti schůzku s paní náměstkyní Záleskou, která již v mezidobí podnikla patřičné kroky a veřejnost již tento týden může sportovat,“ uvedl Robert Runták z hnutí spOLečně, který se v uplynulých dnech ve věci výrazně angažoval.

Vzhledem k aktuálním opatřením Vlády ČR a ministerstva zdravotnictví lze na veřejné bruslení vpustit maximálně 100 osob. Ty musí splňovat a dodržovat platná opatření ministerstva zdravotnictví a Vlády ČR. PŘI VSTUPU JE NUTNÉ PŘEDLOŽIT PLATNÝ QR KÓD!

Jednotné vstupné 40 Kč. Vstupenky jsou v prodeji na pokladně zimního stadionu vždy 20 minut před začátkem veřejného bruslení.

-vb-