Relaxační centrum Adam Přerov – vše pro vaše zdraví a krásu

V našem centru vám rádi dopřejeme dávku relaxace, zdraví i krásy. Přijďte si odpočinout třeba do solné jeskyně.

Solná jeskyně je nejnovějším originálním způsobem, jak využít kamennou sůl a sůl z Mrtvého moře pro účely rehabilitace, rekondice, prevence a ochrany zdraví. V solné jeskyni panuje specifické mikroklima, které je charakteristické výjimečnou bakteriologickou čistotou vzduchu, který je nasycen záporně nabitými částicemi, minerály a mikroelementy. Kromě záporné ionizace, která blahodárně působí na člověka, je vzduch v jeskyni obohacen částicemi jódu, draslíku, vápníku, hořčíku, selenu, brómu a mnohými dalšími prvky. Terapie probíhá po dobu 45 minut na velmi pohodlných polohovacích lehátkách, při příjemné relaxační hudbě (šum moře, větru, zpěv ptáků), která napomáhá celkovému uvolnění a relaxaci.

Kromě blahodárných účinků solné jeskyně vám můžeme nabídnout několik druhů masáží, ať už klasické relaxační masáže, masáž lávovými kameny, medová masáž, solná masáž, ruční lymfatická masáž, indická masáž hlavy, reflexní masáž, nebo také těhotenská masáž a masáže pro děti.  Relaxační masáž patří mezi manuální relaxační techniky, působící okamžitě a jednorázově nejen na tělesný, ale i duševní stav masírované osoby. Odstraňuje únavu, ochablost, ztuhlost, zkrácení  a bolestivost svalstva.

Novinkou v našem centru je kraniosakrální terapie, což je velmi účinná a šetrná metoda vhodná  k léčbě, prevenci a relaxaci. Jejím cílem je nastartování samoléčebných procesů v těle a odstranění psychických a fyzických bloků a potíží.

V neposlední řadě si k nám můžete zajít na léčivé, zkrášlující procedury a omlazující kosmetické ošetření – třeba pomocí liftingové masáže obličeje, nebo kolagenové kůry či vyzkoušet si unikátní dermatologické přípravky pro přirozený stav pleti, dokonalou svěží barvu obličeje, životní sílu  a svěžest pomocí kolagenu, esenciálních olejů z bylin a květů, vitamínů, placenty, extraktů  z mořských řas …… a to vše na základě 5 tisíc let starých receptur staré Číny a Tibetu. Naše motto pro vás je: „Zdravá a krásná v každém věku“.

A to vše v příjemném a klidném prostředí našeho relaxačního centra při tónech relaxační hudby, dotecích starověkých dálek a záři solných kamenů. Naším posláním je pomáhat vám ve zlepšování kvality vašeho života.

Kde nás najdete? Sídlíme v Přerově na Dluhonské ulici č. 41. Objednat se u nás můžete buď osobně, telefonicky na čísle: (+420) 720 494 155 nebo pomocí e-mailu: info@adam-pr.cz Těšíme se na vás!

Za Relaxační centrum Adam Renata Šímová