Live podcast „Kecy a politika“ ve čtvrtek v Olomouci, zájemci se musejí registrovat

Kecy a politika je podcast šéfkomentátora Reflexu Bohumila Pečinky a Petrose Michopulose, muže, který se čtvrtstoletí zabývá marketingem a politikou. Současná politika pohledem dvou rozdílných osobností, kteří se nebojí říct své názory. Nekorektní podcast, v němž se věci zasazují do kontextu a přísně se tu oddělují prázdné kecy od skutečné politiky, zažije v dalším pokračování také Olomouc, a to 23. září odpoledne na katedře politologie.

Live podcast proběhne 23. září od 17 hodin v Učebně Václava Havla v budově Filozofické fakulty na adrese Křížkovského 12 v Olomouci. Můžete se těšit na hodinový „live“ podcast Kecy a politika Bohumila Pečinky a Petrose Michopulose na téma „Jak dopadnou volby?“, a následně na následující diskusi, kterou bude moderovat politolog a externí komentátor Reflexu Petr Sokol.

Kapacita je omezena na 80 registrovaných návštěvníků, K účasti je nutné se registrovat zde: https://bit.ly/Kecy-a-politika-nazivo-olomouc. Partnerem olomouckého vydání pořadu Kecy a politika jsou Hanácké novinky.

-red-