Braňo Konrád dostal bruslí do krku a skončil v nemocnici. Utkání s Hradcem se nedohrálo

Vzpomínky na Clinta Malarchuka, kanadského brankáře, který v roce 1989 málem vykrvácel při zásahu bruslí do krku, se téměř zhmotnily v přípravném utkání Mory s Hradcem Králové. Branislav Konrád po zranění v 52. minutě utkání ještě dojel na střídačku, tam si ale lehl na podlahu a na řadu přišel zásah zdravotníků. Podle posledních informací je naštěstí olomoucký brankář v pořádku.

Nevinný závar v brankovišti předčasně ukončil přípravné utkání Olomouce a Hradce Králové! Brankář domácího týmu Branislav Konrád se po zásahu bruslí do krku odebral na střídačku, kde se položil na zem, v zápětí byly vyklizeny lavice ze střídaček, aby se ulehčil přístup zdravotníků. Gólman odjel za mohutného potlesku tribun na nosítkách do nemocnice, vztyčeným palcem ještě dal najevo celému stadionu, že je v pořádku.

Dnešní utkání bylo ukončeno z důvodu zranění Branislava Konráda, jenž byl zasažen bruslí do oblasti krku. V tuto chvíli náš brankář podstupuje vyšetření v nemocnici a je mimo ohrožení života,“ informoval fanoušky klub na svém facebooku.

Situaci sledujeme a přejeme Braňovi brzké udravení.

-red-