Který tanečník StarDance roztančí historickou Olomouc? Čtěte!

Tradiční termín The Plesu byli organizátoři nuceni v důsledku protipandemických opatření odložit. Tanečnicím a tanečníkům na krásné plesové šaty, obleky a naleštěné střevíce začala usedat vrstva prachu a blyštivé šperky už dlouho nikdo nevynesl do víru plesového dění. Nyní však historickou Olomouc roztančí účastník taneční soutěže StarDance Jan Halíř.

Hvězda večera pomůže návštěvníkům akce rozpohybovat covidem ztuhlé boky za doprovodu skvělé New Street Band. Můžeme se tak radovat z toho, že se znovu sejdeme na tanečním parketu.

Recept na ztuhlé boky? Tanečník neprozradil

Nás samozřejmě zajímalo, jaký recept na ztuhlé boky tento tanečník má. To nám však Jan Halíř neprozradil a nezbývá tak nic jiného, než na plánovanou open air událost The Plesu dojít a přesvědčit se osobně.

Tanec v trávě, který slibuje už tradiční the Ples, bude ojedinělou akcí, a dost možná jediným plesem v sezóně, pokud na podzim udeří další pandemická vlna. Pořadatelé tradičního olomouckého The Plesu se tak nedali zastavit, nezaháleli, a pilně pracovali na nové edici The Plesu. Takového, o jakém se Vám ani nesnilo, který bude psát novou olomouckou tradici. Velkolepá taneční událost pod otevřeným nebem se uskuteční 3. září 2021 na Paloučku před olomouckým Sklubem.

-red-